• 1
  • 2
  • 3
wilujeung sumping
  • 20181212164617
  • 20190116153641

kami sertipikat

HONGSHUO collector ngagaduhan masalah samentara, AYATER mantuan kuring ngajawab eta timely, hatur nuhun pisan jasa alus! Collector abdi ngagaduhan masalah samentara, AYA ter mantuan kuring eta timely, prventing leungitna abdi, hatur nuhun pisan jasa alus! Collector abdi ngagaduhan masalah ngajawab eta timely, prventing leungitna abdi, hatur nuhun pisan jasa alus!

HONGSHUO collector ngagaduhan masalah samentara, AYATER mantuan kuring ngajawab eta timely, hatur nuhun pisan jasa alus! Collector abdi ngagaduhan masalah samentara, AYA ter mantuan kuring eta timely, prventing leungitna abdi, hatur nuhun pisan jasa alus! Collector abdi ngagaduhan masalah ngajawab eta timely, prventing leungitna abdi, hatur nuhun pisan jasa alus!

diajar deui
  • kipas runtuyan EC
    kipas runtuyan EC
  • Éksternal rotor kipas axial
    Éksternal rotor kipas axial
  • kipas axial leutik
    kipas axial leutik

kami techlogies

Ningbo Hongbo Weite Motor Co., Ltd. mangrupakeun ahli dina ngamekarkeun jeung manufaktur AC DC fans axial jeung asesoris kipas. produk urang nu utamana dilarapkeun dina alat-alat otomatis kontrol, sistem kakuatan, cabinets, alat patri, fasilitas komunikasi jaringan aparat médis sarta instrumen jeung alat IT lianna. fans Hongbo boga ciri tina alus pilari, airflow badag, noise lemah sareng kahirupan panjang. Kami geus hasil diala CE, persetujuan Rohs. Unggal sapotong produk Hongbo mangrupakeun kristalisasi tina usaha jeung hikmah Hongbo urang. Saatos dekade usaha, Hongbo boga angka nu gede ngarupakeun konsumén di imah na mancanagara jeung produk urang anu lega diékspor ka Eropa, Amerika, Wétan Tengah, Afrika, Asia Tenggara jeung nagara séjén, diantara nu produk urang nangtung kaluar kalawan kualitas waktos-ngahormatan di pasar Koréa Kidul.

par01
par02
par03
par04
par05
par06
par07
panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Heart