• 1
 • 2
 • 3
Добредојдовте
 • 20181212164617
 • 20190116153641

нашиот сертификат

HONGSHUO колектор добивме проблеми привремено, AYATER да ми помогне да се реши навремено, благодарение толку многу добра услуга! Колектор ми доби проблеми привремено, Аја TER ми помогне тоа навремено, prventing мојата загуба, благодарение толку многу добра услуга! Мојот колектор добивме проблеми го реши навремено, prventing мојата загуба, благодарение толку многу добра услуга!

HONGSHUO колектор добивме проблеми привремено, AYATER да ми помогне да се реши навремено, благодарение толку многу добра услуга! Колектор ми доби проблеми привремено, Аја TER ми помогне тоа навремено, prventing мојата загуба, благодарение толку многу добра услуга! Мојот колектор добивме проблеми го реши навремено, prventing мојата загуба, благодарение толку многу добра услуга!

научи повеќе
 • серија ЕК фан
  серија ЕК фан
 • Надворешни роторот аксијален вентилатор
  Надворешни роторот аксијален вентилатор
 • мали аксијален вентилатор
  мали аксијален вентилатор

нашиот techlogies

Ningbo Hongbo Weite Моторни копродукции, ООД. е специјалист за развој и производство на AC, DC аксијални вентилатори и вентилатор додатоци. Нашите производи се главно применети во автоматска контрола на опрема, енергетски системи, кабинети, заварување помагала, медицински апарати и инструменти мрежа за комуникација и други ИТ опрема. фанови Hongbo имаат карактеристики на добар изглед, голем проток на воздух, ниско ниво на бучава и долг живот. Имаме успешно добиено, CE, одобрување RoHS. Секое парче од Hongbo производ е кристализација на напор и мудрост Hongbo е. По неколку децении на напорите, Hongbo има голем број на клиенти во земјата и странство и нашите производи се извезуваат во Европа, Америка, Средниот Исток, Африка, Југоисточна Азија и во други земји, меѓу кои и нашите производи се издвојува со квалитет почитан во Јужна Кореја пазар.

par01
par02
par03
par04
par05
par06
par07