energi anyar nyimpen AC 80 * 80 * 25mm 220V aliran sumbu cooling fan kanggo Machines

Short Description:

Quick Details Type: Axial Flow Fan Electric Current Type: AC Mounting: Wall Fan Blade Material: Plastic Place of Origin: Zhejiang, China (Mainland) ...


Detail produk

Tags Product

Details cepet

  • Koleksi: sumbu mili Fan
  • Electric Koleksi Saiki: AC
  • Soyo tambah: wall Fan
  • Blade Material: Plastik
  • Panggonan Asal: Zhejiang, China (Mainland)
  • Jeneng Brand: ora ana
  • Panggil Model: HB 8025 Fans CE
  • Voltase: 115 V 230V 220V-240V
  • Power: 3-5W
  • Volume Air: 30.2-40.5CFM
  • Cepet: 2400-3200RPM
  • Certification: CCC, CE, RoHS, UL
  • Sawise-sales Service Layanan: Ora layanan jaban rangkah kasedhiya
  • Jeneng: AC 80 * 80 * 25mm 220V aliran sumbu cooling fan kanggo Machines
  • Prewangan Koleksi: PCB Bearing / werni
  • Size: 80 * 80 * 25mm
  • Jinis produk: penggemar, penggemar aliran aksial
  • Noise: 23-434 DBA

Packaging & Delivery

Details Packaging: Kaca standar karton, packing umpluk kothak, karton
Delivery Detail: 15 ~ 30days

Description Product

Specifications
Model No .: HB8025
Size: 80x80x25mm
Volt: 115V 230V 220V kanggo 240V
Motor: EC sumbu Fan, Impedence dilindhungi
Fitur: Water Proof / FG / RD sinyal / PWM
Bearing: PCB / Ball
RoHS, CE

Products TampilakeAplikasi Company KitaPacking & Delivery1, miturut kaca standar karton
2, nggunakake produk gelembung pola repackaging utawa karton sistem kothak
3, produk kayu-kayuan utawa sawijining kaca karton
4, bisa ngekspor packaging miturut syarat customer

Shipping:

1. penggemar bakal dikirim dening Express (FedEx, DHL, DHL utawa TNT) yen ing 100KGS
2. Langkah Gedhe sing mlebukake dening kapal utawa dening hawa syarat customer kang.

Kita Sertifikasi Service Kita

1. Quality dijamin: Special kualitas kontrol tim pengawasan.
2. Sawise layanan dijamin: Pestekaken sampeyan layanan paling apik ing kabeh kaping.
Wektu 3. Delivery: kintunan bakal dimuat ing 10-30 dina, gumantung ing jumlahe.
4. syarat Pembayaran: T / T, L / C

FAQ

1. What is EC axial fan motor?

Penggemar sumbu EC uga jenis AC penggemar sumbu, wholy dirancang dening engineer kita, powered by 115VAC utawa 230VAC.

2. Apa penggemar ukuran dhuwur saiki?

Ukuran dhuwur saiki iku 60mm, 70mm, 80m, 90mm, 120mm, 150mm lan 200mm. Nutupi paling ukuran penggemar ing penggemar AC normal.

3. Carane ora penggemar EC beda-beda saka penggemar AC normal?

a. Luwih airflow

b. konsumsi daya luwih kurang, 50% ngisor utawa malah.

c. pangarep-arep urip luwih dawa, iku ora gampang njupuk panas nalika digunakake.

d. biaya ora akeh sing luwih dhuwur

e. Bisa Bintang karo PWM, bukti banyu, sinyal FG, sinyal RD lan kontrol Thermal.

4. Apa sawetara model ing pigura plastik?

penggemar Panjenengan ora gampang njaluk panas dhewe, supaya iku ora perlu kanggo aplikasi aluminium alloy pigura. Iku apik kanggo pangiriman banget.


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Star

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Heart