• 1
  • 2
  • 3
Welcome
  • 20181212164617
  • 20190116153641

kita certificate

HONGSHUO Penagih tak masalah sementara, AYATER bantuan kula mrantasi pas wektune, thanks dadi luwih becik! Penagih tak masalah sementara, AYA TER bantuan kula pas wektune, prventing mundhut kawula, thanks dadi luwih becik! Penagih tak masalah mrantasi pas wektune, prventing mundhut kawula, thanks dadi luwih becik!

HONGSHUO Penagih tak masalah sementara, AYATER bantuan kula mrantasi pas wektune, thanks dadi luwih becik! Penagih tak masalah sementara, AYA TER bantuan kula pas wektune, prventing mundhut kawula, thanks dadi luwih becik! Penagih tak masalah mrantasi pas wektune, prventing mundhut kawula, thanks dadi luwih becik!

mangerteni sing luwih lengkap
  • penggemar seri EC
    penggemar seri EC
  • Njaba rotor penggemar aksial
    Njaba rotor penggemar aksial
  • penggemar sumbu cilik
    penggemar sumbu cilik

kita techlogies

Ningbo Hongbo Weite Motor Co., Ltd. spesialis ing ngembangaken lan Manufaktur AC, DC pembuangan sumbu lan aksesoris penggemar. Kita produk sing utamané Applied ing peralatan otomatis kontrol, sistem daya, lemantun, piranti welding, fasilitas komunikasi jaringan apparatus medical lan instrumen lan peralatan IT liyane. pembuangan Hongbo duwe fitur saka apik, airflow gedhe, kurang gangguan lan urip dawa. Kita olèh CE, disetujoni RoHS. Saben Piece saka produk Hongbo punika crystallization saka gaweyan lan kawicaksanan Hongbo kang. Sawisé puluh saka efforts, Hongbo wis nomer akeh pelanggan ing ngarep lan luar negeri lan produk kita sing digunakake diekspor kanggo Eropah, Amerika, Timur Tengah, Afrika, Asia Kidul-Wétan lan negara liyane, ing antarane kang produk kita ngadeg metu karo kualitas wektu-diajeni ing pasar Korea Kidul.

par01
par02
par03
par04
par05
par06
par07
PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Star